Tjänster

För privatpersoner

PERSONLIGT PROGRAM

För dig som vill utöva yoga hemma, skräddarsyr jag ett program som är utarbetat efter just dina behov och önskningar. Ex sömnproblem, stress eller nack- och ryggbesvär. 

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yoga för att få ett personligt program. Ett program på några minuter om dagen kan göra stor skillnad om du utövar regelbundet.

Om du är intresserad av att få ett eget personligt program, skicka ett mail eller ring 070-3083453. 

HELGKURSER & TEMADAGAR

Om ni önskar fördjupa er i yogans koncept kommer jag gärna till er och håller en helgkurs eller en temadag. Det kan vara att få en fördjupad kunskap om vad yoga är, eller handla om någon av de spännande koncept som finns inom yoga. 

Jag arrangerar även helgkurser och temadagar runt om i landet, tillsammans med någon kollega.

Om du är intresserad av att få information om aktuella kurser - maila så får du information. 

FÖRELÄSNING

I föreläsningen "Från yttre kaos till inre stillhet" berättar jag om tre livsavgörande händelser i mitt liv. Insikt om att det finns något mer än det jag är med om - här och nu och en enkel fråga som gav mig en riktning i livet. Samt en magisk upplevelse som fick mig att omvärdera allt jag trott på och påbörja en ny resa. 

Om du är intresserad av att få information om aktuell föreläsning - skicka ett mail så får du information. 

För företag

YOGA

Spenderar ni det mesta av arbetstiden framför era datorer, då kanske det passar med ett yogapass där vi mjukar upp axlar och nacke. Vill ni hellre prova lite mer fysisk och energigivande yoga? Varför inte en lugnare mer meditativ stund? Eller kanske en blandning?

Jag anpassar passen efter era önskemål, både i innehåll och längden. Mitt mål är att hela gruppen ska ha möjlighet att delta, känna sig trygga och bekväma oavsett ålder, fysiska förutsättningar eller tidigare skador.

Pris för enstaka tillfälle:
- 45 min. 250:-/person, dock minst 2 000:-
- 60 min. 300:-/person, dock minst 2 500:-
- 90 min. 350:-/person, dock minst 3 200:-
Priser är ex. moms.
Max 20 personer/grupp.
Ev. tillkommer resekostnader.

Plats:
Vi kan göra yoga på er arbetsplats, eller i den lokal ni befinner er. Under dagtid har vi möjlighet att vara på Yogastudion, Kyrkogatan 29 i Sundsvall. Hyra av studio tillkommer.

Kontakta mig för offert och mer information.

MEDITATION

Vad är meditation egentligen? Handlar meditation bara om att sitta still eller finns det andra sätt att meditera på? Kan alla göra det och vad krävs för att meditera? Meditation är en stor del av yoga och den medvetna närvaron och det meditativa tillståndet är i själva verket det vi hela tiden strävar efter i yoga.

Jag anpassar meditationspasset efter era önskemål, både i innehåll och längden. Mitt mål är att hela gruppen ska ha möjlighet att delta och att att guida er in till ett meditativt tillstånd av närvaro och fokus, som efteråt kan ge en en upplevelser av lugn och klarhet.

Pris:
- 45 min. 250:-/person, dock minst 2 000:-
- 60 min. 300:-/person, dock minst 2 500:-
Priser är ex. moms.
Max 20 personer/grupp.
Ev. tillkommer resekostnader.

Plats:
Vi kan meditera på er arbetsplats, eller i den lokal ni befinner er. Under dagtid har vi möjlighet att vara på Yogastudion, Kyrkogatan 29 i Sundsvall. Hyra av studio tillkommer
.

Kontakta mig för offert och mer information.

FÖRELÄSNING 

I föreläsningen "Från yttre kaos till inre stillhet" berättar jag om några livsavgörande händelser i mitt liv. Insikt om att det finns något mer än det jag är med om - här och nu, en enkel fråga som gav mig en riktning i livet och en magisk upplevelse som fick mig att omvärdera allt jag tänkt och trott på, . 

Ett oroligt och ofokuserat sinne ger upphov till många av våra problem idag, så som sömn-svårigheter, stress, psykisk ohälsa och fysiska problem. Vi behöver få en större förståelse för vad sinnet är och hur det fungerar. För sinnet är både det som hjälper  och det som ställer till det för oss.

Under kvällen får du en introduktion till hur yogan ser på vad sinnet är och hur det påverkar dig. Du får veta vad du kan göra för att lugna och stilla sinnet och uppnå ett ökat välbefinnande. Hur du får kontakt med din inre fyr som visar vägen till kloka beslut och harmoni. 

Längd mellan 1 - 2,5 h
Kontakta mig för offert och mer information.
 


"Tack Lisette för yogan som vårat gäng fick utöva med dig! Vi fick en tankeställare, det är helt klart viktigt med rätt andning och andra rörelser än bara snabba tuffa tag på gym och cykel."
Britt-Louise Grundström - Valmet